Continental AllSeasonContact 2

Items 61-70 of 102

Set Descending Direction
per page

De Continental AllSeasonContact 2 is een vooruitstrevende autoband die het hele jaar door superieure prestaties levert, zowel op natte als droge wegen. Deze band, uitgerust met geavanceerde zomer- en wintertechnologieën, biedt een verbeterde rolweerstand en een langere levensduur. Ontworpen voor alle typen voertuigen, levert de Continental AllSeasonContact 2 optimale prestaties onder alle weersomstandigheden. Met deze band zet Continental een nieuwe standaard voor 4-seizoenenbanden.

Waarom kiezen voor de Continental AllSeasonContact 2?

  • Verhoogde efficiëntie: Dankzij geavanceerde materiaal- en loopvlaktechnologie ervaart u minder wrijving, wat niet alleen de slijtage vermindert, maar ook het energieverlies minimaliseert. Dit leidt tot een lager brandstofverbruik en een groter bereik.
  • Veiligheid in alle weersomstandigheden: U kunt zich veilig voelen met betere controle en remprestaties, ongeacht het weer.
  • Comfortabele rijervaring: Het nieuwe adaptieve profielontwerp zorgt voor een soepele en comfortabele rit gedurende het hele jaar.

Efficiëntie en duurzaamheid

De AllSeasonContact 2 is vervaardigd uit geavanceerde materialen en beschikt over een verbeterd patroonontwerp dat de wrijving vermindert. Dit resulteert in minder slijtage, waardoor uw band langer meegaat. Daarnaast zorgt het voor minder energieverlies, wat essentieel is voor een minimaal brandstofverbruik en het vergroten van uw bereik.

Veiligheid en rijplezier

Met de Continental AllSeasonContact 2 geniet u van uitstekende remprestaties en een kortere remweg, zowel op droge als natte wegen. De band biedt een verbeterde rolweerstand, wat leidt tot een betere brandstofefficiëntie. Bovendien heeft deze band een 15% langere levensduur vergeleken met het vorige model en behoudt hij dezelfde comfortniveaus. De goede grip en nauwkeurige stuurrespons blijven behouden, zelfs in koude winterse omstandigheden. De AllSeasonContact 2 is geschikt voor voertuigen van alle aandrijvingstypen en biedt innovatieve veiligheid in alle seizoenen.

Voorbereid op de toekomst van mobiliteit

De Continental AllSeasonContact 2 is niet alleen veelzijdig, maar ook klaar voor de toekomst. Geschikt voor zowel elektrische, hybride als traditionele verbrandingsmotoren, past deze band perfect bij moderne mobiliteitsoplossingen. Of u nu korte stadsritten maakt of lange afstanden aflegt, de Continental AllSeasonContact 2 zorgt ervoor dat u altijd veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.