Continental

Continental motorbanden

Continental is één van de grootste spelers op de internationale bandenmarkt. Dit geldt niet alleen voor autobanden, want ook Continental motorbanden gooien internationaal gezien hoge ogen. Voor de mensen die grote waarde hechten aan wereldranglijsten is het goed om te weten dat Continental motorbanden op deze lijst op de vierde plaats staan. Een prestatie van formaat dus! Het hoofdkantoor van deze onderneming is gevestigd in het Duitse Hannover. Duitsland is als het om banden gaat de bakermat van Europa. Continental telt wereldwijd meer dan 40 fabrieken en in vrijwel al deze fabrieken is er ook een productielijn voor Continental motorbanden.

Veiligheid staat voorop

Deze Duitse firma heeft veiligheid met betrekking tot de Continental motorbanden tot speerpunt gemaakt. Het bedrijf realiseert zich terdege dat een motorrijder een zogenaamde kwetsbare verkeersdeelnemer is. Uiteraard moet een motorrijder zelf de nodige voorzorgsmaatregelen nemen als het om veiligheid gaat. Maar het uitgangspunt van motorrijden is dat de motorrijder te allen tijde kan vertrouwen op zijn materiaal. Motorbanden zijn hierin een meer dan belangrijk onderdeel. De eisen die worden gesteld aan Continental motorbanden worden opgelegd door de Europese Unie. Het is vanzelfsprekend dat er geen enkele motorband de fabriek verlaat die niet aan deze strenge eisen voldoet. Maar Continental heeft zichzelf ten doel gesteld om alleen het beste van het beste te leveren en heeft daarom ook een eigen strenge kwaliteitscontrole.

Diversiteit

Van een merk dat zo groot is als deze mag je verwachten dat zij alle mogelijke variëteiten motorbanden in het assortiment hebben. Dit hebben zij dan natuurlijk ook. Zo vindt u onder andere de volgende Continental motorbanden:

  • Winterbanden
  • Zomerbanden
  • Regenbanden
  • All season banden
  • Offroad banden

Deze opsomming is zeker niet volledig, maar geeft een goede indruk van het brede aanbod dat Continental motorbanden voor u beschikbaar heeft. Voor de productie van Continental motorbanden wordt alleen het beste rubber gebruikt. Het loopvlak van de motorbanden hebben een dusdanig profiel dat water snel wordt afgevoerd en er dus ook bij regenachtig weer en een nat wegdek optimale grip wordt geleverd door deze banden. De afdeling R & D van Continental houdt zich bezig met verbetering van technieken en ontwikkelt regelmatig nieuwe modellen motorbanden. Hierbij is ook zeker aandacht voor de “looks” van motorbanden. Want zeg nu zelf, het oog wil toch immers ook wat?

Kijk eens in onze webshop en bekijk met eigen ogen het grote assortiment motorbanden dat wij van deze Duitse grootmacht voeren. U zal verrast worden door onze scherpe prijzen. Bestel dan ook vandaag nog uw Continental motorbanden.