Continental ContiSportContact 7

Items 41-50 of 66

Set Descending Direction
per page

De Continental SportContact 7 is een hoogwaardige zomerband die is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk voertuig. Deze band past zich dankzij het geavanceerde loopvlakontwerp moeiteloos aan zowel droge als natte wegen aan, wat resulteert in een ongeëvenaarde rijervaring. De speciale rubbersamenstelling is perfect afgestemd op het loopvlakontwerp, wat zorgt voor maximale grip en optimale prestaties. Deze band is ideaal voor personenauto's met sportieve eigenschappen en supercars.

Aanpasbaar en veelzijdig

De Continental SportContact 7 is ontworpen om zich aan te passen aan alle uitdagingen die de weg te bieden heeft. Of het nu gaat om onvoorspelbare weersomstandigheden of verschillende wegcondities, deze band levert continu veilig rijgedrag. Dankzij het aanpasbare patroon geniet u van uitstekende prestaties op zowel natte als droge oppervlakken, zelfs bij hogere snelheden.

Deze veelzijdige band presteert fantastisch, ongeacht de grootte van uw auto. Het is de eerste band van Continental die op maat is gemaakt voor verschillende voertuigklassen en -gewichten, wat betekent dat u altijd kunt rekenen op de typische SportContact-ervaring, waar u ook naartoe rijdt.

Sterke punten

  • Vertrouwen op nat en droog wegdek: De SportContact 7 biedt veilig en stabiel rijgedrag op verschillende wegomstandigheden, zodat u met een gerust hart kunt rijden.
  • BlackChili-compound en stijf patroon: De combinatie van een extra zachte BlackChili-compound en een extra stijf patroon zorgt voor langdurig rijplezier op een hoger niveau.
  • Op maat gemaakt voor verschillende voertuigklassen: Deze band is ontworpen om het typische SportContact-gevoel te bieden, ongeacht het type voertuig dat u bestuurt.
  • Maximaal rijplezier voor elk voertuig: Of u nu in een sportieve auto of een supercar rijdt, de SportContact 7 levert altijd maximale grip en sportieve prestaties.
  • Betrouwbaarheid op natte en droge oppervlakken: Dankzij het adaptieve profiel ervaart u constant veilig rijgedrag, zelfs bij veranderende weersomstandigheden en hogere snelheden.
  • Extra zacht en stijf patroon: Dit ontwerp zorgt voor langdurig rijplezier en optimale prestaties, ongeacht de wegcondities.
  • Veelzijdig en aanpasbaar: De band past zich moeiteloos aan verschillende weguitdagingen aan, waardoor u altijd kunt vertrouwen op optimale prestaties.

Optimale prestaties onder alle omstandigheden

Omdat rijomstandigheden binnen enkele seconden kunnen veranderen, moet u altijd kunnen vertrouwen op een band die weet hoe te reageren. Dankzij het adaptieve profiel van de Continental SportContact 7 ervaart u constant veilig rijgedrag op zowel natte als droge wegen. Zelfs bij hogere snelheden blijft de band stabiel en betrouwbaar, waardoor u met vertrouwen en plezier kunt rijden.

Kies voor de Continental SportContact 7 en ervaar zelf de ultieme combinatie van sportiviteit, veiligheid en prestaties. Of u nu rijdt op bochtige wegen of met hoge snelheden op rechte stukken, deze band biedt altijd de optimale rijervaring die u van Continental mag verwachten.